Nieuw record voor Top 2000 Café

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuw record voor Top 2000 Café

Nieuw record voor Top 2000 Café

|
|

Laatste update:

Het Top 2000 Café heeft dit jaar een recordaantal bezoekers getrokken. De afgelopen dagen kwamen 31.000 mensen langs bij het Instituut voor Beeld en Geluid om de sfeer te proeven.

Door het grote aantal bezoekers liep de wachttijd behoorlijk op. Tijdens de drukste momenten bedroeg de wachttijd soms vier uur! In het Café zie je de Radio 2-dj’s in actie, die zich al sinds Eerste Kerstdag door de 2000 populairste nummers worstelen.

Kijken en luisteren

De Top 2000 eindigt vanavond vlak voor Nieuwjaar, met de nummer 1: Bohemian Rhapsody van Queen. Op televisie is de ontknoping bij de meeste aanbieders live te volgen. Check hier op welk kanaal!

Daarnaast is vanavond de laatste uitzending van Top 2000 A Gogo op NPO3. Art Rooijakkers vertelt over zijn liefde voor Bruce Springsteen. Daarnaast ontvangen Leo Blokhuis en Matthijs van Nieuwkerk de gitaarvirtuozen Jan Akkerman en Pablo van de Poel.

Later op de avond zendt NPO3 het concert Helden Van De Top 2000 uit. Nederlandse artiesten spelen een aantal van hun favoriete nummers uit de Lijst Der Lijsten. Met optredens van onder meer: Bløf, Di-Rect, Miss Montreal en Douwe Bob ga je dansend het nieuwe jaar in!

Lees verder