Tom Ellis in Lucifer Seizoen 5 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Ellis in Lucifer Seizoen 5 op Netflix

Nieuw op Netflix in augustus 2020

|
|

Laatste update:

Ook in augustus pakt Netflix weer flink uit met een hele reeks aan nieuwe films en series. Met deze maand onder meer de terugkeer van Lucifer, het afscheid van The Rain en misschien wel de beste Transformers-film aller tijden!

Series

Lucifer: Seizoen 5

In het een na laatste seizoen van deze duistere fantasyreeks keert Lucifer terug naar de aarde. Maar zijn vrienden ontdekken al snel dat er iets goed mis is met de titelheld… Wie spoilers over Lucifer: Seizoen 5 wil ontwijken, kan onderstaande trailer maar beter overslaan!

Te zien vanaf: 21 augustus

Selling Sunset: Seizoen 3

In Selling Sunset volgen we de dagelijkse praktijk van de makelaars van The Oppenheim Group. Zij hebben toegang tot de meest luxueuze villa’s van Los Angeles. In het derde seizoen van deze realityserie zet de komst van een nieuwe, ambitieuze collega de verhoudingen binnen het makelaarskantoor flink op scherp!

Te zien vanaf: 7 augustus

The Rain: Seizoen 3

Nadat de beschaving is weggevaagd door een dodelijk virus (hoe actueel!), zijn Rasmus en Simone de enige hoop voor de toekomst van de mensheid. Hun verschil van inzicht hoe ze de crisis moeten bezweren, drijft de broer en zus echter steeds verder uit elkaar. Het derde seizoen van The Rain is ook meteen het laatste!

Te zien vanaf: 6 augustus

Nailed It: Mexico

Wat krijg je als je Heel Holland Bakt kruist met Jackass? Juist ja, Nailed It! Deze keer reist het team van de prettig gestoorde kookwedstrijd af naar zonnig Mexico!

Te zien vanaf: 7 augustus

Films

Bumblebee

In Bumblebee sluit de Transformer uit de titel vriendstap met de rebelse tiener Charlie. Als zij zowel de Decepticons als het Amerikaanse leger achter zich aan krijgen, slaat dit duo op de vlucht. En dat is niet de enige Transformers-titel die binnenkort op Netflix verschijnt!

Te zien vanaf: 1 augustus

American Sniper

Bradley Cooper speelt in deze oorlogsfilm de meest trefzekere scherpschutter van het Amerikaanse leger. Maar in zijn werk komt hij voor gruwelijke dilemma’s te staan. Gebaseerd op de gelijknamige autobiografie van Chris Kyle.

Te zien vanaf: 1 augustus

Seed of Chucky

Zoals de titel al weggeeft, wordt Chucky in dit zoveelste vervolg op Child’s Play vader. Maar of dat nu per se het beste in de psychopop naar boven haalt… Kijk snel waar Seed of Chucky eindigt in onze ranglijst van alle Child’s Play-films!

Te zien vanaf: 1 augustus

Panic Room

In deze intense thriller van David Fincher (Se7en) worden Meg (Jodie Foster) en haar dochter Kirsten Stewart in hun nieuwe huis belaagd door een bende inbrekers. Zij vluchten de 'panic room' in. Het is echter nog maar de vraag of de vrouwen daar veilig zijn voor de criminelen…

Te zien vanaf: 1 augustus

American History X

In dit grimmige drama speelt Edward Norton met griezelige overtuiging de neonazi Derek. Eenmaal in de gevangenis komt hij tot inkeer. Maar dan dreigt zijn jongere broertje (Edward Furlong) hetzelfde gewelddadige pad op te gaan...

Te zien vanaf: 1 augustus

Work it

Quinn Ackerman (gespeeld door popster Sabrina Carpenter) schrijft zich in voor een prestigieuze danswedstrijd. Als blijkt dat ze niet welkom is bij de andere teams, besluit ze maar haar eigen crew samen te stellen. Maar of dat nu zo’n goed idee is…

Te zien vanaf: 8 augustus

Project Power

De straten van New Orleans worden overspoeld door een drug die de gebruiker tijdelijk superkrachten geeft. Wanneer de criminaliteit hierdoor de pan uit rijst, besluiten een agent en een voormalig soldaat de drugsdealers met gelijke munt terug te betalen. De hoofdrollen in Project Power zijn voor Oscarwinnaar Jamie Foxx (Django Unchained) Joseph Gordon-Levitt (Inception).

Te zien vanaf: 14 augustus

The Break-Up

Na de zoveelste ruzie besluiten Gary (Vince Vaughn) en Brooke (Jennifer Aniston) een punt te zetten achter hun relatie. Beiden weigeren echter afstand te doen van het huis waar ze samenwonen. Wat volgt is een even bittere als grappige relatiebreuk op de vierkante meter.

Te zien vanaf: 14 augustus

A Star is Born

Een alcoholverslaafde countryzanger (Bradley Cooper in een van zijn beste rollen) ontfermt zich over een jonge, getalenteerde zangeres (Lady Gaga). Er bloeit al snel iets moois tussen de artiesten. Dit muzikale drama werd genomineerd voor niet minder dan acht Oscars.

Te zien vanaf: 20 augustus

Lees verder