Nieuw op Netflix: Deze titels zijn vanaf maart te zien

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuw op Netflix: Deze titels zijn vanaf maart te zien

Nieuw op Netflix: Deze titels zijn vanaf maart te zien

|
|

Laatste update:

De maand maart staat op Netflix in het teken van sterke vrouwen! We zien het tweede seizoen van Jessica Jones en de spannende scifi-thriller Annihilation (met Natalie Portman). Kijk hier op wat voor moois je nog meer kunt rekenen!

Series

In het eerste seizoen rekende detective Jessica Jones (Krysten Ritter) af met haar kwelgeest Kilgrave (David Tennant). In het tweede seizoen moet de supersterke speurneus weer flink aan de bak, maar lijkt ze toch nog last te hebben van haar ervaringen met de ‘Purple Man’.

Jessica Jones’ avonturen gaan op 8 maart verder op Netflix; da’s ook Internationale Vrouwendag!

Een andere Netflix Original is de Noorse serie Borderliner (6 maart). Rechercheur Nikolai probeert een moordzaak te dwarsbomen om een familielid te beschermen. De situatie wordt steeds ingewikkelder als een collega vermoedt dat er vuil spel gespeeld wordt. Hoofdrollen in Borderliner zijn voor Tobias Santelmann en Ellen Dorrit Petersen. Beiden speelden grote rollen in de misdaadserie Acquitted (Frikjent). 

In The Mechanism (23 maart), van de makers van Narcos, komt een groep onderzoekers per ongeluk op het spoor van een enorme samenzwering. Oliemaatschappijen en de lokale overheid spelen onder één hoedje in een groot corruptieschandaal.

Vanaf 9 maart zien we het laatste seizoen van de romantische comedy Love. Zullen Gus en Mickey eindelijk met elkaar settelen? Op 9 maart verschijnt ook een nieuwe aflevering van My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman. Letterman interviewt de Afghaanse vrouwenrechtenactiviste Malala Yousafzai, die een aanslag door de Taliban overleefde.

Verder kun je genieten van de miniserie Collateral (9 maart). In deze korte serie worden de aanleiding en nasleep van de moord op een jonge Londenaar gevolgd. In het drama Edha (16 maart) ontmoet een succesvolle modeontwerpster de knappe immigrant Teo. Wat hij precies van haar wil is onduidelijk, maar haar leven verandert in één klap in een chaotische bende. Vanaf 16 maart check je On My Block: een jeugdkomedie over een middelbare school in een grote Amerikaanse stad.

In The Defiant Ones (23 maart) bekijkt Allen Hughes (Menace II Society) de muzikale erfenis van Dr. Dre en Jimmy Iovine. Samen maakten ze een enorm succes van Dre’s platenlabel Aftermath. Naast Iovine en Dre interviewt Hughes artiesten als Snoop Dogg, Ice Cube, Bono en Tom Petty. Voer voor de muziekliefhebber!

Griezelen wordt het in de psychologische horror-serie Requiem (23 maart). Matilda Gray (Lydia Wilson) is totaal ontredderd als haar moeder zelfmoord pleegt. Tijdens het opruimen van haar spullen ontdekt Matilda een berg krantenknipsels over een verdwenen meisje. Samen met Hal (Joel Fry) begint ze een zoektocht naar deze vreemde gebeurtenissen. 

Alsof het nog niet genoeg is, kun je vanaf 23 maart verder met het tweede seizoen Santa Clarita Diet. Op 30 maart is het weer tijd voor het tweede seizoen van A Series Of Unfortunate Events.

Vanaf 1 maart kun je elke week weer een nieuwe aflevering van Dedicated Survivor aanslingeren. Vanaf 6 maart staat elke dinsdag weer een nieuw deel Black Lightning online. Vanaf 8 maart gaan de avonturen van Archie en zijn gang weer verder: elke donderdag staat er dan weer een nieuwe aflevering Riverdale voor je klaar. Tot slot gaat het derde seizoen van Shadowhunters: The Mortal Instruments vanaf 21 maart verder.

Films

Natalie Portman zoekt in Annihilation een manier om haar echtgenoot (Oscar Isaac) te genezen. Hiervoor moet ze wel naar een afgesloten gebied, waar flora en fauna op bizarre wijze muteren. De zone is machtig mooi, maar Portman en haar team ontdekken al snel dat het er ook le-vens-ge-vaar-lijk is!

In The Outsider (9 maart) speelt Jared Leto een Amerikaanse krijgsgevangene in het na-oorlogse Japan. De Japanse maffia, of Yakuza, zorgt dat hij op vrije voeten komt, maar in ruil daarvoor moet hij voor de misdaadorganisatie werken.

Naast het sciencefiction- en maffiageweld is er ook nog tijd voor een familiefilm! Benji (16 maart) is een reboot van de film uit 1974. Het zwerfhondje Benji raakt bevriend met twee kinderen, die door boeven worden ontvoerd. Het is aan het slimme hondje om het duo te redden, en misschien wel een nieuw huis te vinden.

En verder

Jarenlang tourde Ricky Gervais de wereld rond met zijn comedy-show Humanity. Vanaf 13 maart is de voorstelling integraal te zien op Youtube. Heeft Gervais binnenkort eindelijk tijd om Arjen Lubach even te bellen!

We sluiten het powervrouwen-thema af met de documentaire Ladies First (8 maart). We volgen de Indiase Deepika Kumari, die vanuit armoede en een achtergestelde positie de beste boogschutter ter wereld werd.

Lees verder