Wat broeit er tussen Arjen Lubach en Ricky Gervais?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wat broeit er tussen Arjen Lubach en Ricky Gervais?

Wat broeit er tussen Arjen Lubach en Ricky Gervais?

|
|

Laatste update:

De Britse beroemdheid Ricky Gervais is binnenkort in ons land, en onze eigen Arjen Lubach wil ‘m graag in zijn show! De presentator nodigde de komiek/acteur/schrijver/regisseur uit voor Zondag Met Lubach. Het Twitter-gesprek liep al snel uit de hand; hoe kan het ook anders met die twee grapjurken?

Arjen Lubach ontdekte dat Gervais binnenkort in Nederland is. In februari staat hij met z’n stand-upcomedyshow Humanity in Amsterdam.

Lubach vroeg z’n Twitter-volgers om zijn uitnodiging te verspreiden, zodat Gervais er niet omheen kon.

De bedenker van The Office heeft op zich wel zin om langs te komen, maar februari komt 'm niet zo goed uit. ‘Laat jouw mensen even bellen met mijn mensen! Of beter nog: met andere mensen, want die van mij zijn waardeloos!’

Zo gezegd, zo gedaan. De mensen van Jamie Oliver bevestigden dat Ricky Gervais komt, en gaven Lubach meteen wat tips over olijfolie!

En nu?

Het grappige Twitter-gesprek lijkt op het eerste gezicht spontaan, maar het zou ons ook niet verbazen als Lubach en Gervais onder één hoedje spelen. Zondag Met Lubach ging dankzij gave video’s de hele wereld over, dus misschien dat Gervais ook fan is!

We houden in elk geval een oog op de Twitter-accounts van beide heren!

Lees verder