Nieuw op Netflix: deze films en series zijn in juli te streamen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuw op Netflix: deze films en series zijn in juli te streamen

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn in juli te streamen

|
|

Laatste update:

Terwijl de televisiekijkers zich voorbereiden op herhalingen van herhalingen, trapt Netflix het gaspedaal helemaal in! O.a. Suits, Teen Wolf, Orange Is The New Black én The Fast And The Furious-films razen voorbij.

Series

Op 13 juli verschijnt eindelijk het zesde seizoen van Suits! Mike krijgt het flink voor zijn kiezen, nadat er in het vijfde seizoen een smerig geheimpje openbaar werd.

Eind juli, de 27ste om precies te zijn, verschijnt het zesde seizoen van Orange Is The New Black. De avonturen van de vrouwelijke gevangenen in Litchfield Penitentiary gaan weer verder, hoewel... Nadat de vrouwen in het vorige seizoen de macht grepen in de gevangenis, verplaatst de actie zich naar een véél strengere gevangenis. Zijn de dames, die gewend zijn aan een relatief mild regime, bestand tegen de keiharde realiteit in een ‘maximum security’-gevangenis?

Op 31 juli gaat Teen Wolf óók lekker verder. Het zesde seizoen werd in twee delen geknipt, die hun eigen verhaallijn kregen. In seizoen ‘6B’ komt het bovennatuurlijke drama definitief tot een eind. Krijgen de Hunters de weerwolven in Beacon Hills eindelijk te pakken?

En verder…

In Good Girls zijn huismoeders Christina Hendricks, Retta en Mae Whitman het helemaal zat dat ze altijd aan het kortste eind trekken. Van ellende overvallen ze een supermarkt, maar dat gaat niet helemáál volgens plan. Good Girls is vanaf 3 juli te zien. Op 13 juli verschijnt het negende seizoen van Archer, en op 6 juli het tweede seizoen van Anne With An E. Daarnaast komt het derde seizoen El Chapo uit, maar de precieze datum is nog niet bekendgemaakt.

Films

Netflix knalt op 1 juli alle The Fast And The Furious-films online! Auto’s met 1.000 pk, halsbrekende stunts, Vin Diesel, The Rock én Jason Statham (die volgend jaar ook nog een spin-off krijgen!)... Spanning en sensatie voor de hele ‘famly’!

Daarnaast verschijnt op 6 juli het actiespektakel Battleship, op 22 juli gevolgd door Tom Cruise, in Jack Reacher: Never Go Back.

Op 1 juli is het zwijmelen en janken geblazen in Romeo + Juliet, met Leonardo DiCaprio en Claire Danes. Netflix gooit zelf ook nog een paar Originals in de mix, met The Legacy Of A Whitetail Deer Hunter (6 juli) en de post-apocalyptische thrillers How It Ends (13 juli) en Extinction (27 juli).

In de misdaadfilm El Aviso (De Waarschuwing, 24 juli), vindt een man een briefje waarop staat dat hij binnenkort vermoord zal worden. Nieuwsgierig zoekt hij naar de afzender van de boodschap, maar of dat verstandig is? In de comedy Father Of The Year (20 juli) loopt een rondje ‘mijn vader is sterker dan de jouwe’ gierend uit de klauwen!

Netflix-abonnees hebben dus absoluut geen last van de zomerstop. Het wordt eerder een topzomer!

Lees verder