Nicolas Cage heeft weer een bizar project te pakken

Door Redactie
Nicolas Cage heeft weer een bizar project te pakken

Nicolas Cage voegt weer een nieuwe film aan zijn IMDB-pagina toe. En het is precies wat je van Cage zou verwachten: een tikje bizar en wellicht niet een enorm succes (denk aan pareltjes als The Wicker Man en Ghost Rider). Check de trailer van zijn nieuwste film The Humanity Bureau hieronder.

Dus...

Nicolas Cage? Check. Post-apocalyptische setting? Check. Een rare gefotoshopte foto van Donald Trump? Ook aanwezig! Het ziet ernaar uit dat The Humanity Bureau een vrij absurd verhaal volgt. In een door klimaatopwarming verwoest Amerika, besluit een overheidsinstantie (The Humanity Bureau) onproductieve inwoners naar de kolonie New Eden te sturen. Hulpverlener Noah Cross (Cage) wordt op ze zaak van 'onproductieve' Rachel en haar zoontje gezet. Iedereen die wel eens een film heeft gezien, weet dat een dergelijke kolonie waarschijnlijk niet zo'n goed idee is. En ook al duurt het even, ook Noah komt daarachter. Wat volgt is een serie heldhaftige acties en dramatische schreeuw- en paniekscènes om het gezinnetje te redden. 

Of toch niet?

Toch moeten we niet direct afgaande op deze trailer een oordeel veilen. Cage heeft nu eenmaal ook steengoede films op zijn naam staan en hij zou met zijn acteertalent deze film natuurlijk compleet kunnen dragen. Er staan overigens meer toffe projecten op zijn planning, zoals de film Mandy en Mom and Dad. Dus hopelijk wordt dit nóg een succesnummertje voor Cage! 

The Humanity Bureau verschijnt op 6 april in de bioscoop.