Nicolas Cage wil kinderen vermoorden in trailer horrorcomedy Mom and Dad

Door Redactie
Nicolas Cage wil kinderen vermoorden in trailer horrorcomedy Mom and Dad

Nuance komt niet voor in het vocabulaire van Nicolas Cage. Het is go hard, or go home. Ook in Mom and Dad wordt alle subtiliteit weer hardhandig het raam uitgedonderd.

Weg met kinderen

Ze hebben je op deze wereld gezet en nu halen ze je er weer van af, zo leest de tagline van deze bizarre horrorcomedy. De familie Ryan is ogenschijnlijk gelukkig met elkaar. Maar wanneer ouders over de hele wereld zonder verklaring hun kinderen beginnen te slopen, moeten de jonge Carly en Josh rennen voor hun leven.

Nee serieus, weg ermee

Ouders Brent en Kendall, gespeeld door Nicolas Cage en Selma Blair respectievelijk, gooien alles in de strijd om hun kids zo spoedig mogelijk naar de eeuwige jachtvelden te verbannen. Al hakkend, hamerend, zagend en rennend proberen de twee hun kroost te pakken te krijgen. 

Mom and Dad

Mom and Dad komt uit de koker van Brian Taylor, die zich specialiseerde in over-the-top actiegeweld met titels als Crank en Gamer. Ga er daarom maar vanuit dat Mom and Dad soortgelijke perikelen zal bevatten. Wij hebben er in ieder geval zin in.

Waar en wanneer Mom and Dad in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.