Nóg meer drama! Netflix verlengt Selling Sunset met zesde en zevende seizoen

Selling Sunset

Champagne, peperdure huizen én drama. Het kan bijna niet missen bij de hitserie Selling Sunset op Netflix. En goed nieuws voor wie dachten dat de reünie van seizoen 5 het einde van de serie zou betekenen; Selling Sunset wordt verlengd met twee extra seizoenen én Netflix maakt de releasedate van de spin-off bekend!

Het ergste leek even te gaan gebeuren, maar van de juicy realityserie kunnen we nog even blijven genieten. Netflix maakte het goede nieuws bekend en de dames van de Oppenheim Group bevestigen de twee extra seizoenen door gelikte foto's op Instagram te delen!

Dure huizen

Selling Sunset volgt makelaars in het dromerige Los Angeles. En daar verkopen de werknemers van de Oppenheim Group niet zomaar wat leuke stulpjes, maar perfect afgewerkte villa's op de mooist mogelijke plekken (met de meest belachelijke prijskaartjes die eraan hangen). Competitieve business, dus dat zorgt ook voor enige wrijving tussen de dames. Gelukkig voor ons is dat perfect voer voor heerlijke reality-tv. 

Spin-off

Netflix laat het niet bij de nieuwe seizoenen, want er is ook een spin-off van de populaire serie in de maak. Daar is nu ook eindelijk een releasedate van bekend: op 24 augustus kunnen we smullen van alle luxe praktijken bij het makelaarskantoor. In de spin-off Selling the OC openen Jason en Brett een nieuw kantoor in Orange County. 

Wanneer de twee nieuwe seizoenen op Netflix te zien zijn, is nog niet bekend. Kan je niet wachten? Er zijn tot die tijd nog genoeg sexy realityshows op Netflix

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.