Sexy Beasts, Too Hot To Handle en Love Is Blind

Veronica Superguide logo
Sexy Beasts, Too Hot To Handle en Love Is Blind

De 7 meest sexy realityshows op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wij kunnen geen genoeg krijgen van realityshows als Temptation Island en Ex On The Beach. Gelukkig weet Netflix dat ook en hebben ze een heet aanbod van reality series voor ons klaarstaan. Dit zijn de 7 meest sexy realityshows op Netflix!

1. Too Hot To Handle (2021)

Een groep sexy singles wordt op een eiland gedropt. Zij hebben het idee dat ze een mooie zonvakantie vol liefde en seks tegemoet gaan, maar daar steekt robot Lana een stokje voor. De deelnemers mogen geen seksuele handelingen uitvoeren – ook niet bij zichzelf. Wanneer ze dat wel doen gaat er een flink geldbedrag uit de pot. Lees hier onze recensie van het tweede seizoen

2. Love Is Blind

Fan van Married At First Sight? Dan moet je ook Love Is Blind eens proberen. In dit sociale experiment gaan vrijgezelle mannen en vrouwen op zoek naar de liefde. Ze mogen met elkaar praten, maar zien de ander pas nadat ze verloofd zijn. Goed nieuws: de reüniespecial komt 28 juli naar Netflix

3. Sexy Beasts

Ooit met de duivel willen daten? Dan hebben we het niet over bloedhete Lucifer-acteur Tom Ellis, maar over een onbekende vrijgezel in een angstaanjagend masker. In Sexy Beasts gaan kandidaten namelijk op date met heftige special effects make-up op. Die ‘sexy’ beesten moeten volgens ons zo snel mogelijk terug hun hok in. Dit is alleen leuk voor furries.

4. Are You The One?

Een dating-algoritme heeft voor de deelnemers van Are You The One? hun perfecte match gevonden. Eén probleempje: dat weten ze zelf nog niet. Alle matches worden bij elkaar op een eiland gezet, waar ze moeten uitvogelen wie bij wie hoort. Als iedereen hun perfecte match vindt, winnen ze de prijzenpot van één miljoen dollar. Toe maar!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

5. The Circle

Oké, The Circle draait misschien niet om sexy singles die de liefde zoeken, maar kan alsnog niet missen in dit rijtje. Er wordt namelijk flink geflirt! In deze realityshow zitten alle kandidaten in een aparte hotelkamer en kunnen alleen communiceren via een soort social media-kanaal. Ze kennen elkaar niet en daardoor kunnen ze zijn wie ze willen zijn. De vraag is wie de waarheid spreekt en wie catfisht. Zelfs Chloe uit Too Hot To Handle seizoen 1 dook op in The Circle! Wat is het reality-wereldje toch klein.

6. Back With The Ex

Deze Netflix-show brengt exen terug bij elkaar, net als Ex On The Beach dus, maar wat minder trashy en met minder gekke deelnemers. Is dit een nieuw begin voor de deelnemers of gewoon oude bagage? Vier singles krijgen de kans om eerdere relaties een nieuw leven in te blazen of het verleden achter zich te laten.

7. Dating Around

Dating Around is voor iedereen die ook de tv aanzet om First Dates te kijken. In elke aflevering gaat één vrijgezel op vijf blind dates. Het doel is om een perfecte match te vinden om mee op een tweede date te gaan. Deze realityshow zit net zo vol met cringy momenten als First Dates, maar we moeten helaas wel de liefdesspreuken van Sergio missen.

Ben je niet zo van de reality-series? Check hier de 10 beste series op Netflix, helaas zonder reality.

Lees verder