Netflix-tip: Happy!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix-tip: Happy!

Netflix-tip: Happy!

|
|

Laatste update:

Een voormalige politieheld die als alcoholverslaafde huurmoordenaar door het leven gaat overleeft ternauwernood zijn laatste klus en ziet ineens een denkbeeldige eenhoorn met de naam Happy. Klinkt ongeloofwaardig? Nee hoor, dat is de ultrakorte samenvatting van de serie Happy! die eindelijk op Netflix te vinden is.

Gebaseerd op de gelijknamige stripreeks zien we in Happy! hoe Nick Sax (Chris Meloni) na te zijn neergeschoten voor dood achtergelaten is. Maar goed nieuws: hij overleeft het. En nog beter: hij kan ineens een blauwe, gevederde eenhoorn zien, Happy dus. En die Happy is dan weer de denkbeeldige vriend van Hailey, een meisje dat is ontvoerd door de kerstman. Volg je het nog? Misschien beter als je gewoon de trailer eventjes kijkt:

Happy! was eind vorig jaar in Amerika al te zien op de zender SYFY en kreeg daar met uitstekende reviews al behoorlijk snel de bestelling voor een tweede seizoen. Reden genoeg dus om alle acht de afleveringen op Netflix te checken. Dat maakt je weer helemaal.. happy dus.

Lees verder