Netflix sluit deal met populaire komiek Ricky Gervais

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix sluit deal met populaire komiek Ricky Gervais

Netflix sluit deal met populaire komiek Ricky Gervais

|
|

Laatste update:

Humanity, de succesvolle stand-upshow van komiek/acteur/regisseur staat nog niet op Netflix, maar het vervolg is al aangekocht! Gervais heeft de comedy-smaak helemaal te pakken, en sloot een nieuwe deal met het streamingplatform.

Gervais’ stand-upshow Humanity werd vorig jaar al aan Netflix verkocht. De tour loopt momenteel op z’n einde, maar de komiek doet in elk geval Amsterdam nog aan, in februari. Het lijkt erop dat de voorstelling in maart op Netflix verschijnt, zodra de toernee geëindigd is. Netflix legde naar verluidt 20 miljoen dollar neer voor Humanity. 

Over de nieuwe voorstelling van Ricky Gervais is nog helemaal niets bekend. Sterker nog: de komiek is er nog niet eens aan begonnen! Op Twitter vraagt hij wat een leuke titel voor z’n nieuwe project zou zijn.

Zondag met Gervais?

Onlangs had Gervais een opvallend gesprek met onze enige echte Arjen Lubach. Gervais gaf aan best wel eens langs te willen komen bij de satirische show Zondag Met Lubach! Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Ricky Gervais heeft sowieso een goede relatie met het streamingplatform. Momenteel is de acteur te zien in Special Correspondents, Derek, David Brent: A Life On The Road en Life’s Too Short. Netflix investeert de laatste tijd veel in populaire komieken als Jerry Seinfeld, Dave Chappelle en Chris Rock.

Lees verder