Eliza Taylor als Clarke Griffin en Bob Morley als Bellamy Blake in The 100

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eliza Taylor als Clarke Griffin en Bob Morley als Bellamy Blake in The 100

Over en uit: The 100 stopt na volgend seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Netflix-hitserie The 100 kapt ermee. Na seizoen 7 is het over en uit voor de razend populaire sciencefictionshow.

Een paar maanden geleden konden we jullie gelukkig nog melden dat er een zevende seizoen aankomt. Dat terwijl seizoen 6 toen nog moest beginnen op het Amerikaanse The CW. Wat we toen nog niet wisten, is dat seizoen 7 ook meteen het allerlaatste seizoen voor The 100 wordt…

The 100 stopt

Aan showrunner Jason Rothenberg de eer om zijn fans teleur te stellen met dit treurige nieuws. “Met de seizoen 6-finale in het verschiet, heb ik ook bitterzoet nieuws te delen”, begint hij op twitter. “Het zevende seizoen wordt onze laatste.” Waarom dan? Nou, dat zegt Jason niet. Hij bedankt zender The CW (die ons eerder al talloze toffe series bracht) en studio Warner Bros. “Dit is zo’n ongelooflijke rit geweest!”

The 100 seizoen 6 op Netflix

De post-apocalyptische serie begon ooit met honderd jongeren die na een verwoestende nucleaire oorlog naar een onbewoonbaar verklaarde aarde werden gestuurd. Inmiddels gaan de avonturen van personages Clarke (Eliza Taylor) en Bellamy (Bob Morley) véél verder dan dat. Momenteel brengt Netflix ons elke maandag een nieuwe aflevering van The 100 seizoen 6. De seizoensfinale komt nu alleen wel érg snel: op 12 augustus verschijnt de voorlopig laatste aflevering op Netflix.

Het is nog niet bekend wanneer The 100 seizoen 7 verschijnt, maar bereid je alvast voor op een lange wachttijd. We houden je uiteraard op de hoogte!

Lees verder