Netflix-serie DARK krijgt tweede seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix-serie DARK krijgt tweede seizoen

Netflix-serie DARK krijgt tweede seizoen

|
|

Laatste update:

Goed nieuws voor fans van de Duitse serie DARK. Die Heimats eerste Netflix Original keert terug voor een tweede seizoen.

Speciaal

De mysterieuze dramaserie is goed ontvangen door critici en publiek en dat is Netflix niet ontgaan. “We wisten al snel dat we met DARK iets speciaals in handen hadden. Het is een geweldig voorbeeld van fantastische verhalenvertelling”, aldus Kelly Leugenbiehl, vicepresident van internationale Netflix Originals. 

Begeistert

Showrunners Baran bo Odar en Tante Friese zijn ook meer dan blij. “We zijn ondersteboven van de ontvangst en het succes van de serie overal ter wereld. Kijkers werden gegrepen door onze helden en hebben zich verdiept in de puzzels. Dat we nu het verhaal kunnen voortzetten is een droom die uitkomt. Ook dit tweede seizoen kunnen fans weer een hoop verrassingen verwachten.” 

Verhaal

DARK speelt zich af in een hedendaags Duits stadje dat wordt opgeschrikt door de verdwijning van twee kinderen. De mysterieuze vermissing legt de dubbellevens en scheve onderlinge verhoudingen van vier families bloot. 

Lees verder