Het zesde seizoen van Vikings is te zien op Ziggo!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Het zesde seizoen van Vikings is te zien op Ziggo!

Netflix maakt releasedatum Vikings seizoen 6 bekend!

|
|

Laatste update:

RAAAAH! Heb jij Vikings seizoen 1 t/m 5 al helemaal kapot-gebinged? Goed nieuws: de eerste helft van seizoen 6 komt binnenkort naar Netflix!

Het zesde seizoen van Vikings zal komende maand op Netflix verschijnen, schrijft Netflix-Nederland. Om preciezer te zijn: 5 juni. Dan komen de eerste tien afleveringen van seizoen 6, die je overigens nu al op Ziggo Movies & Series kunt zien, ook op Netflix te staan.

Vikings seizoen 6

Ziggo bezit de eerste rechten voor deze heerlijk gewelddadige bazenserie van History. Maar Netflix, die eerder dit jaar alle vijf seizoenen online knalde, komt in juni dus alsnog over de brug met nieuwe afleveringen. Er komen overigens nog eens tien afleveringen aan. Maar die moeten eerst nog in Amerika op tv komen (ergens in 2020) voordat Netflix ze mag aanbieden.

Vervolg

Seizoen 6 - het allerlaatste seizoen - draait om Bjorn, die koning van Kattegat is geworden, terwijl Ivar is gevlucht naar Rusland en Lagertha van plan is zich terug te trekken op het platteland. Na deze reeks is het dus over en uit voor Ragnar Lothbrok en zijn crew. Gelukkig werkt Netflix al een een soort van vervolg dat zich honderd jaar in de toekomst afspeelt. Lees hier alles over Vikings: Valhalla.

Lees verder