Netflix onthult trailer voor Beyoncé-documentaire

Veronica Superguide logo
Netflix onthult trailer voor Beyoncé-documentaire

Netflix onthult trailer voor Beyoncé-documentaire

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de concertdocumentaire Homecoming: A Film by Beyoncé. Hierin krijgen fans een kijkje in de keuken van de voorbereidingen voor het optreden dat Queen Bey vorig jaar gaf op het Amerikaanse muziekfestival Coachella.

Burgerrechtenactiviste

Gedurende de eerste minuut van de trailer horen we een stem die een stuk zwaarder is dan die van Beyoncé zelf. Wie is dit? Het gaat om opnames van burgerrechtenactiviste Maya Angelou, waar Beyoncé al vaker aan heeft gerefereerd. Na Angelou’s wijze woorden barst letterlijk en figuurlijk het vuurwerk los en krijgen we te zien wat voor show we mogen verwachten.

Te zien vanaf 17 april

Homecoming: A Film by Beyoncé is voor Netflix de derde samenwerking in korte tijd tussen de streamingservice en een absolute superster uit de muziekwereld. In december kwam Da' Flix al met Springsteen on Broadway en met Oud en Nieuw kwam daar een Taylor Swift-film achteraan. Wij spraken toen al hardop de hoop uit dat dit tot meer gave muziekproducties zou leiden en voilà, nu hebben we straks opnieuw een megaster van formaat wiens nieuwste productie op de thuisbuis in première gaat. Check on it: deze 137 minuten lange Beyoncé-docu is vanaf woensdag 17 april te zien op Netflix. All the single ladies moeten samen dus even besluiten bij wie thuis dit feestje volgende week gevierd wordt.

Lees verder