Netflix maakt natuurdocumentaireserie met Sir David Attenborough

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix maakt natuurdocumentaireserie met Sir David Attenborough

Netflix maakt natuurdocumentaireserie met Sir David Attenborough

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix heeft de krachten gebundeld met Sir David Attenborough voor een gloednieuwe natuurdocumentaireserie, getiteld Our Planet.

Oogstrelend

Komend voorjaar hoef je je luie stoel niet uit te komen om de mooiste uithoeken van de wereld te zien. Dan verschijnt namelijk Our Planet op Netflix. In deze achtdelige documentaireserie wordt onze planeet op adembenemende wijze in beeld gebracht, van de hoogste bergtoppen tot de diepste oceanen. Deze week onthulde Netflix de eerste oogstrelende teaser voor de documentairereeks!

4K

Our Planet is gemaakt door Silverback Productions. Dit productiehuis maakte voor de BBC eerder natuurdocumentaireseries als Planet Earth, Frozen Planet en Blue Planet. Als kers op de taart is Our Planet ook nog eens geschoten in het pixelperfecte 4K-formaat. Lisa Nishimura, die aan het hoofd staat van de Netflix Original-documentaires belooft tegenover Variety dan ook ‘een onvergetelijke ervaring voor onze abonnees’.

Kwetsbaar

Uiteraard zou Our Planet niet compleet zijn zonder de heerlijk rustgevende voice-over van Sir David Attenborough. Hij zei over de serie: “Our Planet neemt de kijkers mee op een spectaculaire ontdekkingsreis langs de schoonheid en kwetsbaarheid van onze natuur.” Wij zijn alvast helemaal zen!

Our Planet gaat op 5 april 2019 van start bij Netflix.

Lees verder