Netflix annuleert Everything Sucks!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix annuleert Everything Sucks!

Netflix annuleert Everything Sucks!

|
|

Laatste update:

Stop je Pearl Jam-posters, videobanden en discman maar weer terug in de kast! Netflix heeft de ‘dramady’, en liefdesbrief aan de jaren 90, Everything Sucks na één seizoen geannuleerd.

De serie, waarin twee groepen buitenbeentjes op een Amerikaanse school films maken, behandelde typische tienerproblemen. Opvallend was de typische jaren 90-sfeer, compleet met videobanden, cassettebandjes en muziek uit de periode. De nostalgie-factor bleek helaas niet genoeg om Everything Sucks te redden.

Door het succes van nostalgische series als Stranger Things en Fuller House, hing er een klein beetje een ‘me too’-aura om Everything Sucks heen. Toch wist de serie een trouwe schare fans te bereiken.

Jammer maar helaas

Voor de fans en makers is de situatie natuurlijk sneu. De bedenkers, Ben York Jones en Michael Mohan, waren al bezig om de verhaallijnen voor het tweede seizoen te bedenken. De serie eindigt nu met een behoorlijke cliffhanger die waarschijnlijk nooit afgewikkeld wordt.

De makers geven aan ‘erg dankbaar’ te zijn voor de kans die ze van Netflix kregen, maar betreuren het dat de serie na één seizoen ophoudt.

Natuurlijk sneuvelen er vaker series bij Netflix. The Get Down werd vorig jaar geannuleerd, en ook de ‘cannabis-comedy’ Disjointed (met die briljante marketingcampagne) krijgt geen vervolg.

Lees verder