NCIS krijgt ook een zestiende seizoen

Veronica Superguide logo
NCIS krijgt ook een zestiende seizoen

NCIS krijgt ook een zestiende seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Rozen verwelken, schepen vergaan, maar NCIS blijft nog wel even bestaan! CBS heeft de succesvolle serie wederom verlengd, voor een zestiende seizoen.

In NCIS onderzoeken Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) en zijn team, misdaden die te maken hebben met personeel van de Amerikaanse marine. De serie is wereldwijd enorm succesvol, en trekt in de VS zo’n 17 miljoen kijkers per aflevering. 

Volgens CBS Entertainment is de stap logisch. ‘NCIS spreekt mensen over de hele wereld aan. De bijzondere personages en de mooie verhalen hebben de serie veel gepassioneerde fans gebracht.’

Vaarwel, Abby!

‘Natuurlijk danken we het succes aan de geweldige productiecrew en de getalenteerde cast, onder leiding van Mark Harmon. We zijn er trots op dat hij weer de hoofdrol wil spelen in het zestiende seizoen.’ NCIS is al jaren de best bekeken dramaserie in de Verenigde Staten, sinds kort heeft de serie wel sterke concurrentie van This Is Us.

Eerder deze week werd bekend dat Pauley Perrette, die forensisch expert Abby Sciuto speelt, afscheid heeft genomen van de cast. Haar zien we in elk geval niet terug in het zestiende seizoen.

Elk nieuw seizoen NCIS begint al sinds 2003 tegen het einde van september, dus daar verwachten we geen verrassingen. Op Net5 is momenteel het vijftiende seizoen van de misdaadserie te zien, op woensdagavond (tussen de herhalingen van oudere seizoenen door).

Lees verder