Nazi-zombies in bloederige en hysterische eerste trailer van Overlord

Veronica Superguide logo
Nazi-zombies in bloederige en hysterische eerste trailer van Overlord

Nazi-zombies in bloederige en hysterische eerste trailer van Overlord

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We wisten niet dat het mogelijk was, maar J.J. Abrams heeft zojuist de Tweede Wereldoorlog nóg gruwelijker gemaakt. Begin je net aan je avondmaal? Laat 'm nog éventjes staan tot je de trailer van Overlord hebt gezien.

D-Day

Overlord volgt een team parachutisten dat ter voorbereiding op D-Day landt in een bezet Frans dorp. Al snel stuiten ze op een zwaar bewaakt terrein, waar nazi's experimenten uitvoeren om zombie-achtige super-soldaten te ontwikkelen. De rest van de trailer is een mengelmoes van totale chaos, bloedfonteinen, vlammenwerpers en spuiten vol gevaarlijke substantie. 

Overlord leek lange tijd na Cloverfield (2008), 10 Cloverfield Lane (2016) en The Cloverfield Paradox (2018) het vierde deel in Abrams' Cloverfield-rijtje te worden. Toch vertelde Abrams onlangs dat Overlord een op zichzelf staande horrorfilm is en dat een vierde Cloverfield-film nog in de maak is. 

Cast

Julius Avery (Son of a Gun) neemt de regie op zich en je zult acteurs als Jovan Adepo (Mother!), Jacob Anderson (Game of Thrones S7), Bokeem Woodbine (Spider-Man: Homecoming), Wyatt Russell (22 Jump Street) en Hélène Cardona (X-Men: Apocalypse tegenkomen. Overlord is vanaf donderdag 25 oktober in de bioscoop te zien.

Lees verder