Natalie Portman opgejaagd door gemuteerde wezens in trailer Annihilation

Veronica Superguide logo
Natalie Portman opgejaagd door gemuteerde wezens in trailer Annihilation

Natalie Portman opgejaagd door gemuteerde wezens in trailer Annihilation

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In de nieuwe trailer voor Annihilation wordt er weer beroep gedaan op Natalie Portmans ongeëvenaarde talent om beangstigend te kijken. Moet ook wel, want het kleurrijke stukje film is redelijk scary. Check 'm hierboven.

Annihilation

Annihilation is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jeff VanderMeer. Centraal staat Area X, een gigantisch gebied dat wordt afgezet door een mysterieuze gloed. Nieuwsgierig als de mensheid is, worden er een aantal teams op afgestuurd. De eerste expeditie verloopt voorspoedig, de tweede eindigt in een groepszelfmoord en de derde in een slagveld. 

Doe dat dan ook niet

De film begint wanneer er tegen alle logica in een twaalfde (!) expeditie op touw wordt gezet. De man van Natalie’s karakter is een van de lucky few die aan het tripje mag deelnemen. Dit loopt natuurlijk gruwelijk in de soep en manlief komt terug in een coma. Daarna is het aan Natalie om uit te zoeken hoe de vork in de steel zit. Wat volgt is een beeldschone, maar doodenge excursie door het mysterieuze gebied.  

Regisseur & Cast

Annihilation is van Alex Garland. De Brit maakte in 2014 de overstap van de schrijverstafel naar de regiestoel. Na het pennen van een aantal succesvolle films (waaronder 28 Days Later), regisseerde hij het scifi-juweeltje Ex Machina. Naast Portman zijn ook Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Oscar Isaac (Star Wars, Ex Machina) en Gina Rodriguez (Jane the Virgin) te zien.

Lees verder