Nasty! Deze filmpersonages kunnen wel een Dr. Pimple Popper gebruiken

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nasty! Deze filmpersonages kunnen wel een Dr. Pimple Popper gebruiken

Nasty! Deze filmpersonages kunnen wel een Dr. Pimple Popper gebruiken

|
|

Laatste update:

Last van je huid? Dr. Pimple Popper en haar scalpel helpen je uit de brand! In sommige gevallen kan zelfs TLC’s Sandra Lee weinig meer voor je betekenen… Check deze bonte verzameling walgelijke scènes maar eens.

Sandra Lee werd populair door haar Youtube-video’s, waarin ze pukkels en puistjes verwijdert. Ze kreeg er zelfs een eigen programma mee op TLC! In deze films zijn de ranzige taferelen nep, maar niet minder walgelijk!

Robocop

Arme Emil! Hij doet enorm zijn best om Robocop te verpletteren met een vrachtwagen, maar is nogal onvoorzichtig. Hij eindigt in een vat met chemisch afval, en ontwikkelt nogal... acute huidproblemen. Had hij Robocop overleefd, dan kon hij de rest van zijn leven terecht in alle TLC-programma’s. Helaas mocht het niet zo zijn...

Emil wordt roemloos verpletterd door een auto. De gortdroge ‘Shit’ van Clarence Bodicker (Kurtwood Smith) maakt de scène helemaal af.

Braindead

Altijd vervelend, zo’n zombie-apocalyps! Lionel Cosgrove (Timothy Balme) bewijst dat je niet héél veel nodig hebt om jezelf te redden. Een grasmaaier, een blender en een hele hoop ehm… guts. Check deze bizarre scène uit horrorcomedy Braindead (ook bekend als Dead Alive).

Het wordt allemaal nóg grappiger als je bedenkt dat de regisseur van Dead Alive later The Lord Of The Rings zou regisseren! Inderdaad: de film is gemaakt door Peter Jackson.

Alien

De bemanning van het ruimteschip Nostromo heeft dikke pech, als collega’s worden bezwangerd door moordlustige buitenaardse wezens. Ze hebben het niet door, maar in hun borstholte groeit een levensgevaarlijk beestje, dat nogal hardhandig de vrijheid zoekt.

In 1979 waren dit soort gruwelijkheden nog niet echt gemeengoed, zeker niet in scienfictionfilms. ‘Grappig’ feitje: de acteurs werden bij het opnemen van deze scène niet ingelicht wat er precies zou gebeuren. Het gegil, de geschokte blikken en de kreunen van walging zijn dus authentiek! Een beetje zoals wij deden toen we Dr. Pimple Popper leerden kennen.

The Thing

Tegenwoordig wordt The Thing gezien als een horror-meesterwerk, maar in 1982 waren de critici vernietigend. De bioscoopgangers trouwens ook, want de paranoïde scifi-horror was zeker geen doorslaand succes. Men vond The Thing ‘rommel’, ‘onorigineel’ en ‘te goor’. We begrijpen niet waar ze het vandaan halen!

Pas in de jaren 90 begon men in te zien dat John Carpenter eigenlijk toch wel een pareltje had afgeleverd (ook al was het een... ranzig pareltje).

The Fly

Door een teleportatie-ongeluk verandert Seth Brundle (Jeff Goldblum) langzaam in een gigantische vlieg. Z’n huid valt er af; hij krijgt overal vieze haren, en kan zijn voedsel alleen nog maar verteren door er eerst overheen te kotsen. 

The Fly staat op nummer één door de walgelijke transformatie van Seth Brundle. De film weet Jeff Goldblum(!) tot een walgelijk figuur te maken; dan ben je een hele grote! Zelfs voor Dr. Pimple Popper valt hier weinig eer te behalen...

Hors Catégorie

Ash Versus Evil Dead

Ash Versus Evil Dead is een serie, die is gebaseerd op de (The) Evil Dead-films. Hoewel deze het overzicht op het nippertje niet haalden, willen we Ash Williams (Bruce Campbell) tóch even in het zonnetje zetten. Op zijn jacht naar de walgelijke Deadites, komt Ash in een mortuarium terecht, waar hij wordt opgewacht door een… heel creatief monster.

Niet kijken als je net gegeten hebt! Of nog moet eten. Of ooit nog wil eten.

Mocht dit hilarische/ranzige fragment naar meer smaken, dan heb je geluk! De hele serie (drie seizoenen) is te zien op Netflix.

Is er een dokter in de zaal?

Trek jij Dr. Pimple Popper héél goed, maar draait je maag om bij nasty special-effects? Of word jij juist misselijk van Sara Lee's stoet aan pukkels? Vandaag is onze Facebook-pagina een praatgroep voor jou!

Lees verder