Jesse Williams

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jesse Williams
Hollywood

Naaktbeelden Grey’s Anatomy-acteur Jesse Williams uitgelekt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

Er zijn naaktbeelden uitgelekt van Jesse Williams, die we natuurlijk vooral kennen van zijn rol in Grey's Anatomy. De acteur moest voor zijn nieuwe rol in een Broadway-toneelstuk uit de kleren en bezoekers konden het niet laten om toch stiekem foto’s en video’s te maken.

Voorzorgsmaatregelen

Stiekem, want tijdens de show zijn telefoons ten strengste verboden. Ondanks de voorzorgsmaatregelen, die ervoor hadden moeten zorgen dat de beelden niet zouden uitlekken, is dat niet gelukt en zijn ze nu voor altijd te vinden op the world wide web. Fans smullen van de beelden.

‘Ik was echt doodsbang’

Leuk voor de fans, maar minder leuk voor Jesse. De acteur vertelde eerder al in een interview met Page Six het spannend te vinden om poedelnaakt het podium te moeten betreden. "Ik was echt doodsbang”, bekende de acteur. “Ik heb gevraagd om iets te doen wat eng was en uitdagend en het zorgde ervoor dat ik me weer levend voelde en niet per se comfortabel."

Reactie van Jesse

De Grey’s-acteur reageerde relativerend op het uitlekken van de beelden in de Watch What Happens Live's After Show: “Het is een lichaam, zodra je het ziet besef je: whatever, het is maar een lichaam. Ik moet het niet te groot maken.

Exit

Jesse is op dit moment niet meer te zien in Grey’s Anatomy. Zijn personage Jackson Avery was inmiddels een vertrouwd gezicht geworden in de serie, maar na elf jaar nam de acteur afscheid van zijn witte doktersjas.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder