Nia Vardalos in My Big Fat Greek Wedding

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nia Vardalos in My Big Fat Greek Wedding

Yes: My Big Fat Greek Wedding 3 in de maak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

My Big Fat Greek Wedding groeide uit tot een van de meest geliefde romcoms van deze eeuw. Gelukkig kunnen de fans alweer uitkijken naar een nieuw zonovergoten vervolg.

Traditionele familie

In 2002 verscheen My Big Fat Greek Wedding in de bioscopen. Hierin raakt de Griekse Toula tot over haar oren verliefd op haar droomprins. Helaas is haar traditionele familie wat minder gecharmeerd van de huwelijkskandidaat. Het scenario van deze romantische komedie werd genomineerd voor een Oscar en in 2016 verscheen zelfs een laat vervolg. Maar inmiddels wordt er al gewerkt aan een derde deel in de reeks.

Originele cast

Nia Vardalos, die in beide films tekende voor de hoofdrol én het scenario, maakte het nieuws onlangs bekend op Instagram. “Ja, het klopt dat we al meer dan een jaar bezig zijn met de verfilming van een script dat ik heb geschreven, genaamd My Big Fat Greek Wedding 3.” Volgens Vardalos keert de originele cast terug in dit vervolg en zal de film worden uitgebracht door Universal Pictures.

Griekenland

Vardalos vertelt er echter wel bij dat de opnames van My Big Fat Greek Wedding 3 flinke vertraging hebben opgelopen. Volgens de actrice hebben de makers namelijk moeite om een verzekeraar te vinden die wil instaan voor de productie. Zodra de verzekering rond is, vertrekt de cast naar Griekenland om deeltje drie te verfilmen. Kortom, zet de ouzo maar vast koud!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder