Tyler Posey in Teen Wolf

Veronica Superguide logo
Tyler Posey in Teen Wolf

Whóóó: MTV werkt aan Teen Wolf-reünie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In 2017 kwam er na zes seizoenen een einde aan Teen Wolf. In deze duistere High School-serie verandert scholier Scott McCall bij volle maan in een weerwolf. Tot overmaat van ramp is hij niet het enige bovennatuurlijke wezen dat na zonsondergang de straten van Beacon Hills onveilig maakt! Het is alweer een poosje geleden dat Tyler Posey in de harige huid kroop van Scott. Maar daar kan binnenkort zomaar verandering in komen…

Herinneringen

Volgens Deadline werkt MTV aan een digitale hereniging van de sterren uit Teen Wolf. Naast Tyler Posey, zullen ook onder anderen Linden Ashby, Holland Roden and Dylan Sprayberry hun opwachting maken bij de virtuele reünie. Ook Jeff Davis, de bedenker van de hitserie, komt even buurten. Samen zullen zij hun favoriete herinneringen ophalen aan Teen Wolf!

Nieuw seizoen?

De hereniging vormt de aftrap van MTV Reunions, een nieuwe webserie waarin sterren van populaire televisieseries na jaren weer worden herenigd. De opbrengst van deze reeks gaat naar de zorgverleners in de frontlinies van de coronacrisis. En blijkbaar smaakt de reünie naar meer, want Tyler Posey liet onlangs nog via Twitter weten dat hij een nieuw seizoen van de populaire fantasyserie wel ziet zitten!

De Teen Wolf-special zal op vrijdag 5 juni te zien zijn via het Amerikaanse YouTube-kanaal van MTV.

Lees verder