Mr. Frank Visser doet Uitspraak: 150 vogels op zolder

Door Redactie
Mr. Frank Visser doet Uitspraak
© SBS6

Een bijzondere zaak in de aflevering van Mr. Frank Visser doet Uitspraak vanavond! Na een agressieve pitbull en een beestenbende in Anna Paulowna spelen ook in deze uitzending weer de hoofdrol. Iets met muizen en 150 parkieten op zolder...

Beestenboel

We zijn in Papendrecht, dé korfbalhoofdstad van Europa, blijkbaar. Maar ook de stad waar Jessica nogal last heeft van de buren, Arie en Anita. Die hebben namelijk maar liefst 150 parkieten op hun zolder, waardoor Jessica enorm veel last heeft van muizen. Maar volgens Anita is het helemaal niet bewezen dat de muizenplaag door hun vogels komt. Een moeilijk geval voor presentator Viktor Brand, die een 'bloedhekel' heeft aan muizen. Maar toch gaat 'ie dapper een kijkje nemen en kruipt hij zelfs op z'n knietjes achter het schot om een dode muis uit z'n val te halen. Ook is 'ie niet te beroerd om de (vele!) muizenkeutels te verzamelen voor onderzoek. De kijkers staan in elk geval aan de kant van Jessica.

Arie is de pechvogel

Natuurlijk boog ook 'juridische paradijsvogel' Mr. Frank Visser zich over de zaak. Volgens hem ligt de oorzaak van de muizenplaag wel degelijk op de zolder van Arie en Anita. Hij is het met Jessica eens: zo kan het niet verder. Daarom moeten de vogels uit het huis worden verwijderd, waarna er een grondige schoonmaakbeurt moet komen. Een fijne uitspraak voor Jessica, waar ook de kijkers zich helemaal in kunnen vinden.

Mr. Frank Visser doet Uitspraak is wekelijks te zien op SBS6 om 21:30 uur.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.