Monic Hendrickx: ‘Er wordt gewerkt aan Penoza-film'

Veronica Superguide logo
Monic Hendrickx: ‘Er wordt gewerkt aan Penoza-film'

Monic Hendrickx: ‘Er wordt gewerkt aan Penoza-film'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Dat men probeert een Penoza-film op poten te zetten is het slechtst bewaarde geheim van de Nederlandse televisie. Het publiek heeft er zin in - de acteurs gelukkig ook - maar de financiering blijft een vraagteken. Volgens Monic Hendrickx moeten we de moed niet verliezen: er wórdt nog steeds aan gewerkt!

Tegenover Shownieuws verklaarde de actrice dat er zeker beweging in het project zit. Momenteel wordt er aan een script geschreven, en Hendrickx hoopt in het najaar te kunnen beginnen met filmen.

Zwarte weduwe

Het vijfde seizoen Penoza vormde een spectaculair slot voor de populaire Nederlandse crimi. Er wordt al lang gepraat over een film, die de losse eindjes uit de serie aan elkaar knoopt. Over het succes van die onderneming zijn de berichten wisselend.

De acteurs willen het Penoza-avontuur graag spetterend afsluiten. Voor een spectaculaire film is echter een behoorlijk budget nodig, wat er (vooralsnog) niet is. Dat er aan een script gewerkt wordt is in elk geval een goed teken.

Na de laatste aflevering Penoza waren fans in rep en roer. Wie heeft het einde niet gehaald? Wie ontsprong wonder boven wonder de dans? Ze kunnen het bijna niet maken om die vragen níet te beantwoorden in een bioscoopfilm.

Lees verder