Penoza de film in de maak

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Penoza de film in de maak

Penoza de film in de maak

|
|

Laatste update:

Hoewel er geruchten rond gingen dat Penoza V het laatste seizoen zou zijn, lijkt het eind voor de misdaadserie nog niet in zicht. Er wordt namelijk een Penoza-film gemaakt! Dat laat producent NL Film weten. “Binnenkort beginnen we met schrijven."

NL Film is bezig met de ontwikkeling van een Penoza-film. “De film zal zich gedeeltelijk in het buitenland afspelen”, laat Alain de Levita van NL Film vrijdag weten.

Penoza V

De opnames van het vijfde seizoen gaan binnenkort van start. Naast Hendrickx spelen Loek Peters, Raymond Thiry, Gijs Naber, Sigrid ten Napel, Hajo Bruins en Niels Gomperts vaste rollen in de serie. “De gehele cast doet weer mee”, aldus De Levita. “Iedereen zal dus opnieuw te zien zijn in het vijfde seizoen.” Over de inhoud van de nieuwe reeks wil hij nog niets prijsgeven.

Acteur Hajo Bruins, die rechercheur Jim Leeflang in de misdaadserie speelt, zei eerder dat seizoen vijf van Penoza de laatste zal zijn.

Criminele huisvrouw

Penoza, dat is genomineerd voor de Televizierring, vertelt over huisvrouw Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) die na de plotselinge dood van haar man (Thomas Acda) gedwongen wordt zijn rol in het criminele circuit over te nemen. Het vijfde seizoen van de spannende misdaadserie is in het najaar van 2017 te zien bij de KRO.

Lees verder