André Hazes en Sarah van Soelen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Sarah van Soelen

OMG: Heeft Sarah van Soelen een Hazes-liefdestattoo laten zetten?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Is de liefde tussen influencer Sarah van Soelen en volkszanger André Hazes zo sterk dat zij nu al een liefdestattoo heeft laten zetten? Het Instagram-account Juice Channel denkt van wel en komt zelfs met 'bewijs'.

André heeft al wel ervaring met liefdestattoo. Hij liet naar verluidt nog niet zo heel lang geleden zijn inmiddels ex-vriendin Monique Westenberg op zijn brede sportschoollichaam vereeuwigen. Volgens Juice Channel zou het zomaar kunnen dat André's nieuwe vlam Sarah nu rondloopt met een permanente reminder van haar bae.

Is dit de liefdestattoo van Sarah?

André en Sarah zaten vorige week op Ibiza en de jonge influencer stond zelfs de entertainmentbladen te woord over haar liefdesvakantie met 'Dré'. Juice Channel denkt nu een liefdestattoo te zien op deze foto hieronder. Focus op het klavertje vier op de armband van Sarah en je ziet misschien wel een geïnkte 'A' staan!

Het 'bewijs'

Juice Channel pakt er ook een eerdere foto van Sarah bij, hier te zien, die zou moeten aantonen dat ze deze 'A' eerder nog niet op haar arm had staan. "Een maand geleden was de letter 'A' nergens te bekennen", zo meldt het kanaal. Die 'A' staat natuurlijk niet voor 'Arie', 'Anton', 'appelsap' of 'apocalyps', zo gokken we, maar of 'ie ook daadwerkelijk voor 'André' staat is nog niet officieel: Sarah heeft as we speak nog niet op het gerucht gereageerd!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder