Moeders Mooiste: Patty Brard gaat Hotter Than My Daughter presenteren

Veronica Superguide logo
Moeders Mooiste: Patty Brard gaat Hotter Than My Daughter presenteren

Moeders Mooiste: Patty Brard gaat Hotter Than My Daughter presenteren

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Binnenkort krijgt het populaire make-overprogramma Hotter Than My Daughter een nieuw seizoen. En de desperate dochters worden deze keer geholpen door Patty Brard!

Kim Holland

In Hotter Than My Daughter kunnen wanhopige dochters hun moeder opgeven als deze zich volgens de kinderen te ordinair kleedt voor haar leeftijd. De mislukte milfs krijgen hierop door de makers een metamorfose aangeboden. Zo staat de familie niet meer met schaamrood op de kaken, omdat moeders weer eens rondloopt in een setje dat Kim Holland doet verbleken tot Moeder Teresa. Het RTL-programma werd altijd gepresenteerd door Gordon, maar Patty Brard zal het komende seizoen de presentatie voor haar rekening nemen.

Serieuzere insteek

Een andere presentator betekent in dit geval ook een andere toon. La Brard gaat namelijk voor een iets serieuzere insteek dan haar voorganger Gordon. “Achter elke uitdossing zit een verhaal, ik wil heel graag weten waarom de vrouwen voelen dat ze er zo bij moeten lopen”, aldus de diva. Nieuw in het programma is ook dat moeders hun dochters kunnen opgeven. Patty krijgt het er maar druk mee: zij gaat dit seizoen ook bij NTR aan de slag met de vierdelige documentaire Vet gelukkig!

Lees verder