Gemist: weer een heerlijke aflevering van Hotter Than My Daughter

Veronica Superguide logo
Gemist: weer een heerlijke aflevering van Hotter Than My Daughter

Gemist: weer een heerlijke aflevering van Hotter Than My Daughter

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is vrijdagochtend: de perfecte tijd om na te genieten van weer een heerlijke aflevering van Hotter Than My Daughter!

Iris...

Te beginnen met moeder Iris. De als Britney Spears geklede dame is niet op haar mondje gevallen. Wanneer Gordon opmerkt dat ze door haar make-up nogal wat weg heeft van een panda, dient Iris de presentator stevig van repliek: “Nee, jouw haar zit lekker!” Bekijk het fragment hierboven.

...en Ludwina

Dan heb je nog Ludwina. Haar kledingsmaak is niet om over naar huis te schrijven, maar humor heeft ze zeker wel. De vrouw gaat bijzonder goed op de grappen van Gordon en de twee hebben een hartstikke leuke chemie! Check het fragment hieronder.

Makeover-time!

Traditiegetrouw wordt het programma afgesloten met een geweldige makeover. Iris is bijna onherkenbaar. In eerste instantie lijkt ze niet heel positief, maar naar het einde toe draait ze toch een beetje bij.

Wauw!

Ook Ludwina ziet er prachtig uit. Wanneer Gordon de spiegel omdraait en Ludwina haar nieuwe zelf voor het eerst ziet, kan ze maar één woord uitkramen: Wauw! 

Lees verder