Modern Family bij het ontbijt: dit is ons Netflix-kijkgedrag

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Modern Family bij het ontbijt: dit is ons Netflix-kijkgedrag

Modern Family bij het ontbijt: dit is ons Netflix-kijkgedrag

|
|

Laatste update:

Netflix heeft ons kijkgedrag per dagdeel in kaart gebracht. Hier zijn de resultaten. Wat voor kijker ben jij?

Wake & Laugh

De beste keus als side dish bij een kop koffie en een snee brood bij het ontbijt? Sitcoms! De populairste series vanaf 6:00 uur ’s ochtends zijn Unbreakable Kimmy Schmidt, New Girl, Modern Family, How I Met Your Mother en Fuller House. Best begrijpelijk. Een moeilijk drama proberen te volgen terwijl je de slaap uit je ogen wrijft is niet ideaal.

Drama in de middag

Wanneer de cafeïne door je lichaam giert is het tijd voor wat zwaarders. De helft van alle dramaseries worden gekeken tussen 12:00 en 14:00 uur ’s middags. De lunch is een perfect moment om even twee afleveringetjes Orange is the New Black mee te pakken. Ook Bloodline, The Crown, House of Cards en Fargo doen het goed rond dit tijdstip.

Violent delights

’s Avonds wordt het iets gewelddadiger. Van kapot geknuppelde zombies in The Walking Dead tot vergiftigde kartelbazen in Breaking Bad: we willen meer actie. Thriller is het sleutelwoord in dit geval. Ook series als The OA en Stranger Things doen het erg goed. En na 23:00 uur? Dan verruilen we maar al te graag het desolate landschap van Albuquerque voor slimme comedy’s als Master of None en Bojack Horseman. 

Nachtbrakers

De nachtuilen onder ons kijken vooral naar documentaireseries. Abstract, Making a Murderer en Chef’s Table doen het verrassend goed. Vind jij het leuk om in de nachtelijkeuurtjes te kijken naar hoe een Patagonische chef gezouten vis op het vuur mietert? Heel veel Netflix-gebruikers denken er hetzelfde over als jij. Begrijpelijk: net als in de ochtend wil je natuurlijk niet te veel moeite hoeven doen om erbij te blijven.

Lees verder