Ongelukje bij B&B Vol Liefde-Roxanne: ‘Je borst!’

Door Alie Sierkstra
mitch roxanne benb vol liefde squatten

Beste vriend Vincent kwam een borrel halen bij B&B Vol Liefde-deelnemer Roxanne. En passant wist hij Mitch en Rox om te praten tot een stukje acrobatiek… met een nogal onthullende uitkomst!

Mitch en Roxanne gaan squatten

Beste vriend Vincent kwam langs voor een borrel. Hij wilde ‘arrogante’ nieuwkomer Christian wel eens even keuren. De twee kletsten gezellig over paardensport en dronken een glaasje champagne. Mitch sloeg de bubbels echter af. “Netjes. Hoort niet in een sportprogramma”, concludeerde Vincent. Maar hoe sportief Mitch nou eigenlijk is, dat moest natuurlijk nog wel even getest worden. “Kun je squatten met Rox boven je hoofd?”, vraagt Vincent. “Ja, makkelijk”, antwoordt Mitch. Rox trekt haar wenkbrauwen op, maar is toch wel benieuwd…

'Een leuk gympakje'

Heb je nog een leuk gympakje dat je aan kunt doen?”, vraagt Vincent aan zijn veelbesproken bff. “Dat is voor die mannen toch ook leuk.” Roxanne laat zich niet kennen en hult zich in een laag uitgesneden catsuit. “Is dat een beetje wat je bedoelde, Vincent?”, zegt ze terwijl ze haar entree maakt. De heren zijn duidelijk onder de indruk: “Leuk, hoor.

En dan het moment suprême: kan Mitch inderdaad squatten met Rox op zijn schouders? Mitch bukt, zodat de B&B-eigenaar op zijn schouders kan gaan zitten… en dan gaat het bijna mis! “Je borst”, horen we Vincent uitroepen…

Gelukkig blijft de aflevering netjes geschikt voor alle leeftijden, maar een avontuur was het zeker. Kijk maar naar de blije hoofden van de mannen hieronder!

Ongelukje bij B&B Vol Liefde-Roxanne: ‘Je borst!’
Ongelukje bij B&B Vol Liefde-Roxanne: ‘Je borst!’
Ongelukje bij B&B Vol Liefde-Roxanne: ‘Je borst!’

B&B Vol Liefde is iedere maandag t/m donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je bij Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.