Miljuschka Witzenhausen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka verlengt contract bij RTL: ‘Kan iemand me knijpen?’

|
|

Laatste update:

Miljuschka Witzenhausen gaat voorlopig nergens heen: de keukenprinses heeft voor drie jaar bijgetekend bij RTL! Op Instagram deelde zij een foto waarop ze trots poseert met programmadirecteur Peter van der Vorst. Daarbij schrijft Miljuschka: “Kan iemand me knijpen? Het lijkt wel alsof ik droom. Ik besef maar al te goed dat het in mijn vak niet vanzelfsprekend is dat je een contract hebt of programma’s mag maken. Ik ben zo intens blij hiermee!

Felicitaties

Miljuschka is niet de enige die gelukkig is met de contractverlenging bij RTL! Onder de post ontvangt zij felicitaties van onder anderen Chantal Janzen, Froukje de Both en Lieke van Lexmond. En het is niet de eerste keer dat de openhartige televisiekok de harten van Instagrammend Nederland verovert: eerder deze maand oogstte Miljuschka veel lof met een foto die afrekent met de perfecte plaatjes op Instagram!

WIDM

Het is overigens nog niet bekend in welke titels Miljuschka te zien zal zijn. Op Instagram vraagt zij haar volgers dan ook in welke programma’s zij haar het liefst willen zien. Miljuschka is momenteel een van de kandidaten in het jubileumseizoen van Wie is de Mol?. Voor RTL was zij onder meer te zien in RTL Boulevard en De Chocoladeshow.

Lees verder