Michael Sheen met Anna Lundberg

Veronica Superguide logo
Michael Sheen met Anna Lundberg
Hollywood

Babynieuws! Michael Sheen verwelkomt derde kindje

|
|

Laatste update:

Fijn babynieuws voor de acteur Michael Sheen en zijn vriendin Anna Lundberg: ze hebben een kindje gekregen. De Welshe acteur is hartstikke trots en dat mag de hele wereld weten! Hij maakte het nieuws bekend via Twitter.

''And just like that..there was another monkey jumping on the bed'', schrijft Michael Sheen in zijn tweet. Met een foto van het piepkleine handje van de baby en een datum laat hij weten dat de baby op 19 mei geboren is. Ook zijn 27-jarige partner en de Zweedse actrice Anna Lundberg deelt dezelfde foto op haar Instagram.

Nummer 3

Voor de 53-jarige acteur Michael Sheen -die je kan kennen van Twilight en The Queen- is dit zijn derde kindje. Hij kreeg eerder een kind samen met zijn ex, de actrice Kate Beckinsale, met wie hij samen in Underworld schitterde. Michael is sinds 2019 samen met zijn huidige vriendin en werden in datzelfde jaar al ouders van dochter Lyra. 

En het regent babynieuws, ook op Nederlandse bodem! Begin mei van dit jaar maakte dit MAFS-koppel bekend in verwachting te zijn van hun tweede kindje. Helaas is er ook verdrietig nieuws vanuit Amerika, zo bracht zangeres Britney Spears naar buiten haar 'wonderbaby' te zijn verloren.. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder