Michael B. Jordan in Black Panther

Veronica Superguide logo
Michael B. Jordan in Black Panther

Michael B. Jordan heeft met de ex-verloofde van Memphis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De Sexiest Man Alive van 2020 is weer van de markt! Creed- en Black Panther-acteur Michael B. Jordan vormt nu een powerkoppel met Lori Harvey, de ex-verloofde van stervoetballer Memphis Depay.

Dat hebben de twee afzonderlijk van elkaar bekendgemaakt met Insta-foto's waarmee ze hun relatie 'public' maken. Er gingen al maanden geruchten dat Lori en Michael het héél gezellig hebben en nu maken ze een eind aan die speculaties.

Ex van Memphis

Grote kans dat je Lori al kent. Ze is in 2017 namelijk ten huwelijk gevraagd door voetballer Memphis Depay, die lange tijd een relatie met haar had. Ergens in 2018 maakten ze er vermoedelijk een einde aan. Waarom is niet bekend. Daarna werd Lori nog gelinkt aan andere bekende mannen. Zo zou ze relaties/flings/romances gehad hebben met Justin Combs, de zoon van rapper Sean ‘Diddy’ Combs, Trey Songz, rapper Future en ook met de vader van haar vermeende ex, Diddy himself.

Bekende vader

Lori is ook een van de kinderen van Steve Harvey, komiek, schrijver en allround entertainer. Hij is veruit het bekendst als de host van de legendarische gameshow Family Feud. Lori en Steve verschenen ook ooit samen op tv en dat was een bijzonder moment:

Lees verder