Met gevloek gevulde trailer voor Good Boys belooft een Superbad in groep 8

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Met gevloek gevulde trailer voor Good Boys belooft een Superbad in groep 8

Met gevloek gevulde trailer voor Good Boys belooft een Superbad in groep 8

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans van Superbad en Sausage Party opgelet: de makers van deze twee moderne comedyklassiekers komen deze zomer met een nieuwe film genaamd Good Boys, die zich qua schuttingtaal moeiteloos met zijn voorgangers laat vergelijken. De hoofdrollen worden gespeeld door een stel twaalfjarige kinderen, die vloeken als bootwerkers.

“That's fucked up?!”

Good Boys vertelt over het jongetje Max (gespeeld door Jacob Tremblay, bekend van het beklemmende drama Room) dat in paniek raakt als hij voor het eerst op een schoolfeestje wordt uitgenodigd. Hij weet namelijk nog helemaal niet hoe je moet zoenen. Zijn vriendjes Thor en Lucas proberen hem te helpen en bedenken een plan dat helemaal misloopt. De trailer begint met een scène waarin producent Seth Rogen de drie kinderen vertelt dat ze niet de trailer mogen kijken van de film waar ze zelf de hoofdrollen in spelen. Er wordt namelijk teveel in gevloekt. “That's fucked up?!” reageert één van hen. “Precies”, antwoordt Seth, “Dat mag je wel zeggen, maar je mag jezelf dat niet zien zeggen”. De toon is meteen gezet.

Van de makers van Superbad? Of meer van de makers van Bad Teacher?

Ook al wordt Good Boys gepresenteerd als de nieuwe film van Seth Rogen en Evan Goldberg, de schrijvers van Superbad, Sausage Party en This Is The End, daar moet wel een aantekening bij gemaakt worden: zij hebben dit keer de film alleen geproduceerd. Regie en scenario zijn afkomstig van Gene Stupnitsky en Lee Eisenberg, die eerder samen Bad Teacher hebben geschreven. Nou was die komedie met Cameron Diaz ook zeker leuk, toch was deze bij lange na niet zo goed als Superbad of Sausage Party. Is het dan terecht om deze komedie te presenteren als de nieuwe film van de makers van deze twee topkomedies? Vanaf 22 augustus zullen we het weten, want dan gaat Good Boys hier draaien.

Lees verder