Zit je klaar? Straks zie je de spannende ontknoping van Wie Is De Mol?

Veronica Superguide logo
Zit je klaar? Straks zie je de spannende ontknoping van Wie Is De Mol?

Zit je klaar? Straks zie je de spannende ontknoping van Wie Is De Mol?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Punten verdeeld? Mollenboekje in de aanslag? Wijntje en knabbels binnen handbereik? Mooi: dan ben je bijna klaar voor de finale van Wie Is De Mol!

In afwachting van de finale kijken we nog even héél kort naar de overgebleven deelnemers. Weet je al waar je de spannende finale gaat kijken? Lekker thuis, in de bioscoop, of misschien zelfs wel in het Vondelpark?

Sarah

Sarah heeft de finale bereikt terwijl ze dyslectisch is, niet kan rekenen en tijdens de opdrachten zelfs met simpel telwerk de nodige moeite heeft! Dat is niet helemaal geloofwaardig toch?

Merel

En Merel dan? Die wel heel veel van de verschillende opdrachten lijkt te weten. Zowel Sarah als Niels verdenken Merel; dat kan ook veelzeggend zijn. Behalve als één van hen juist de Mol is!

Nielson

Niels lijkt het minst aannemelijk als Mol, maar hij heeft wel héél erg veel geluk gehad. Nielson verzamelde ongeveer 96 jokers, terwijl hij ze niet eens nodig had! Was dat écht geluk, of had hij mollenkennis? Hoewel... Nielsons diefstal van Eveliens joker was wel één van de geraffineerdste dolksteken die we óóit in Wie Is De Mol zagen.

We kunnen er lang of kort over doorgaan: vanavond krijgen we het definitieve antwoord. Hier lees je alle recaps van dit seizoen, en lach je nog even om Sinan, die héél erg weinig deed, maar tóch best ver kwam in de strijd! 

Wie denken jullie dat de winnaar is? En… de Mol? De Superguide-redactie zit al vuistdiep in de Sarah-tunnel; als je daar eenmaal in zit, kom je er niet zo makkelijk meer uit. Ja, nu we het teruglezen vinden we het zelf ook een beetje raar klinken. Maakt niets uit! Deel je Mol-gedachten op onze Facebook-pagina.

De finale van Wie Is De Mol is vanaf 20:30 uur te zien op NPO1.

Lees verder