Meer Stranger Things? Makers willen sowieso vier, misschien vijf seizoenen

Veronica Superguide logo
Meer Stranger Things? Makers willen sowieso vier, misschien vijf seizoenen

Meer Stranger Things? Makers willen sowieso vier, misschien vijf seizoenen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het tweede seizoen Stranger Things verschijnt over een paar weken op Netflix. De makers zijn van plan om sowieso vier series te maken, en mogelijk een vijfde. Daarna is de koek wel op.

Shawn Levy, executive producer van Stranger Things, verklaarde dit tegen Entertainment Weekly. ‘We maken sowieso vier seizoenen, en de kans op een vijfde serie is ook aanzienlijk. Daarna wordt het erg onwaarschijnlijk.’

Zie ook:

Blijf niet plakken

Levy vindt dat een succesvolle serie ook niet té lang moet duren. Volgens hem wordt een verhaal minder geloofwaardig naarmate het langer duurt. Stranger Things is natuurlijk al een fantasy/scifi-serie, maar hij bedoelt dat het publiek zich op een gegeven moment afvraagt: ‘Waarom verhuizen de personages niet gewoon?’ Dat willen de makers in elk geval voorkomen.

Het eerste seizoen van de spannende serie was vorig jaar een enorme hit. De jaren 80/Steven Spielberg-vibe, de uitstekende cast en het spannende verhaal zorgden voor een heuse hype!

In het tweede seizoen Stranger Things kampen Will en zijn omgeving met de nasleep van zijn verblijf in de ‘upside down’. Sheriff Hopper (David Harbour), en met name het verhaal van zijn overleden dochter, zullen een zeer prominente rol spelen in het verhaal.

Het tweede seizoen van de populaire serie verschijnt op 27 oktober op Netflix. Toepasselijk, want op die dag is het ook Halloween! Het derde seizoen werd onlangs al aangekondigd.

Lees verder