Boerderij van Dorst

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boerderij van Dorst
NPO

Méér BN'ers op Ravens erf: Boerderij van Dorst krijgt derde seizoen

|
|

Laatste update:

Wie verzot is op ontboezemingen van BN'ers kan zijn hart ophalen: Boerderij van Dorst krijgt een vervolg. En dat laat niet lang op zich wachten!

Ontboezemingen van BN'ers

In Boerderij van Dorst trekt Raven van Dorst zich iedere week samen met twee BN'ers terug op het platteland. In het programma wordt onder meer de boerderij opgeknapt, groente en fruit geteeld, het land bewerkt en worden dieren verzorgd. Dat blijkt een goede manier om BN'ers onthullingen te laten doen. Zo vertelde Anouk over een overdosis, Katja Schuurman onthulde dat ze haar scheiding verwerkte met paddo's en Douwe Bob praatte voor het eerst over zijn drie kinderen die hij in een jaar tijd kreeg.

Nieuwe reeks

En dat krijgt een vervolg! Het BNNVARA-programma keert eind oktober terug op de buis, zo maakte presentator Raven van Dorst zondag bekend in de laatste aflevering van de huidige serie. Welke BN'ers worden gestrikt voor de nieuwe reeks is nog even een verrassing.

Schokkende openhartigheid

Tv-kenners zijn ook enthousiast over Boerderij van Dorst. Veronica Superguide's columnist Rob Goossens noemt het een 'heerlijk programma'. "Alles komt erin samen: de vermoede onhandigheid van een Gordon en de juist onvermoede handigheid van een Douwe Bob. Het feit dat bij Raven van Dorst een gesprek toch op de een of andere manier altijd weer naar een onthulling over drugsgebruik afbuigt", schrijft hij in zijn column. "En sowieso de bijna schokkende openhartigheid van de gasten. Wat een contrast is dit met de talkshows, waar we avond aan avond mensen zien aanschuiven die helemaal kapotgetraind zijn door voorlichters."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder