Maxime Meiland toont haar droomhuis in Chateau Meiland

Naast de gebruikelijke hysterie en het oorverdovende gegil, werden kijkers van Chateau Meiland op maandagavond ook getrakteerd op een eerste blik op Maxime's toekomstige huisje. Of huisje...Haar droomvilla bedoelen we dan. 

Maxime
© Talpa

Dat de Meilandjes fanatieke verhuizers zijn, weten we inmiddels al te goed. Al heel wat nieuwe stulpjes verder, zijn ze voorlopig gesetteld in hun vertrouwde Noordwijk. Naast het grote project - hun pension Code Rosé - heeft ook Maxime een nieuw plekje. In Chateau Meiland zagen we voor het eerst de miljoenenvilla van de jonge Meiland-telg. 

Droomhuis

Maxime is hartstikke blij met haar nieuwe huis, laat ze weten in de aflevering. "We zijn gezegend dat we hier mogen wonen. Zo voelt het heel erg", vertelt ze. "Het is echt een droom die uitkomt. Ik had altijd voor me: ik wil ooit een keer wonen in een huis met zo’n stijltje. Maar dit overtreft dat nog." Eenmaal binnen moet er toch nog een hoop gebeuren in de villa, maar door alle hectiek rondom het nieuwe pension, is daar nauwelijks tijd of ruimte voor. Gelukkig hebben Martien en Maxime een prima oplossing gevonden.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post

Leroy aan het werk 

Leroy is namelijk ook nog van de partij, aangezien hij met zijn grote liefde samen gaat wonen natuurlijk. Maxime vindt dat hij de boel wel even op kan knappen nu zijzelf druk bezig is met klussen. Dat betekent dat Leroy er toch echt alleen voor staat. "Hij gaat in de slachtofferrol, ik hoor het", vertelt Maxime. "Ik ga niet mee in de slachtofferrol. Hij heeft een week." 

Chateau Meiland is iedere maandagavond rond 20.30 uur te zien op SBS6.