Maxime Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland

Maxime Meiland reageert op ruzie met Nadège

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Chateau Meiland-ster Maxime Meiland laat zich opnieuw uit over de ruzie met huishoudster Nadège, de vrouw die we twee seizoenen lang konden volgen in de SBS6-realityshow en flink gebrouilleerd raakte met de fam.

Een tijdje terug strooide Nadège met de ene na de andere sneer in de richting van Martien, Maxime en Erica Meiland, die haar contract niet verlengden omdat er vanwege de coronacrisis simpelweg geen werk meer voor haar was. Non, dacht Nadège, die het er niet bij liet zitten en de showbizzmedia opzocht. Hoe kijkt Maxime terug op de relruzie? 

Maxime Meiland reageert op ruzie met Nadège

Had niet gehoeven

De jongste dochter van Maxime en Erica vindt het jammer dat het allemaal zo is gelopen, gaf ze eerder vanavond toe bij RTL Boulevard. "Ik vind het toch wel vervelend want het is een hele lieve vrouw. En het had zo helemaal niet hoeven te gaan. Ja, dat vind ik wel erg."

Klap in het gezicht

Maxime, die sinds kort in Nederland woont (Martien en Erica komen later), vond haar tijd met Nadège "enig". Maar: "Ik denk dat het toch wel een klap in haar gezicht is geweest dat wij hebben gezegd: we gaan weg". Hoe het nu met Nadège gaat? Dat weten we helaas niet. Ze komt in ieder geval nog wel voor in het aankomende vierde seizoen van Chateau Meiland. Hierin gaat ze samen met de fam op zoek naar een nieuwe woning!

Chateau Meiland is vanaf 31 augustus elke maandag én donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder