maxime chateau meiland huilen kat jut

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
maxime chateau meiland huilen kat jut
SBSMeilandTV

Maxime Meiland in tranen in Chateau Meiland: ‘Vind het erg’

|
|

Laatste update:

Tussen het klussen door kregen Maxime en haar dochtertje Claire verdrietig nieuws te verwerken in Chateau Meiland. “Dat was natuurlijk meteen allemaal janken.

De Meilandjes zijn echte dierenvrienden. Helaas kreeg Maxime vanavond in Chateau Meiland verdrietig nieuws te verwerken. Haar kat Jut is aangereden en heeft dat niet overleefd… “Dat was natuurlijk meteen allemaal janken”, zo vertelt ze terwijl ze een graf graaft voor het diertje. “Ik vind het echt verschrikkelijk.

'Ben je nog verdrietig?'

Maxime wil de kat graag met haar dochtertje Claire begraven, zodat die ook goed snapt wat er aan de hand is. Ze kiest een mooi plekje in de tuin van Martien en Erica. “Ben je nog verdrietig?” vraagt Maxime. Claire beaamt dat. Maxime laat vervolgens iedereen de kat nog even aaien. “Ik vind het erg”, snikt ze. “Blijft-ie toch altijd een beetje bij ons”, sluit Erica af.

Kopen en klussen

In de rest van de aflevering van Chateau Meiland draaide het vooral weer om huizen kijken en klussen… Martien was eerder niet te spreken over de klusmethodes zijn vrouw en dochter, maar vorige week wist hij ons zelf ook te verbazen met een bijzonder stukje gereedschap. Ach ja, uiteindelijk komt het vast wel weer goed! De kopers van Chateau Marillaux waren immers ook dolgelukkig met het werk van de Meilandjes.

Chateau Meiland zie je elke maandag om 20.30 uur op SBS6.

Lees verder