Matthijs van Nieuwkerk

Veronica Superguide logo
Matthijs van Nieuwkerk

Dit is de nieuwe vriendin van de gescheiden Matthijs van Nieuwkerk

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Weekblad Story heeft een flinke showbizzprimeur te pakken! Het blad onthulde vandaag dat oud-DWDD-icoon Matthijs van Nieuwkerk is gescheiden én een nieuwe vriendin heeft.

"Matthijs van Nieuwkerk is sinds ruim zes maanden weer vrijgezel, maar aan die status blijkt alweer snel een eind te zijn gekomen", aldus Story, die meldt dat Matthijs en zijn inmiddels ex-vrouw Karin 'in het geheim officieel gescheiden' zijn.

Matthijs van Nieuwkerks nieuwe vriendin

De vrouw die Matthijs' hart sneller doet kloppen is Martha Riemsma, "een gescheiden moeder van twee tienerzoons. Story fotografeerde het stel bij Matthijs thuis in zijn Gelderse woonboerderij, waar ze veel tijd doorbrengen." Martha is geen volledige onbekende. Ze is hoofdredacteur van de regionale krant De Twentsche Courant Tubantia en zat in die hoedanigheid in grote talkshows en ze deed ook radio-optredens. Martha bevestigt aan Story "dat ze een affectieve relatie met Matthijs onderhoudt".

Dit is de nieuwe vriendin van de gescheiden Matthijs van Nieuwkerk

Win het weekend van je dromen!

Matthijs op TV

Matthijs heeft op liefdesgebied... niet stilgezeten, weten we nu, maar ook op tv-gebied niet (goed bruggetje, al zeggen we het zelf). Nadat hij met De Wereld Draait Door stopte, kwam hij met de goed ontvangen zaterdagavondshow Matthijs Gaat Door. Ook popte hij recent weer op met een groots interview met koningin Máxima, dat voor nogal wat verdeeldheid zorgde. Matthijs-fans hebben nog iets om naar uit te kijken: hij gaat een nieuw tv-duo vormen met 'Snollebollekes' Rob Kemps. De twee gaan naar Parijs voor een docu over chansons. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder