Dave Roelvink

Veronica Superguide logo
Dave Roelvink

Matten maar: Dave Roelvink op de vuist met influencers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dekking hoog! Dave Roelvink stapt binnenkort de boksring in. En de realityster noemt zijn uitstapje naar de vechtsport ‘een droom die uitkomt’!

Ring

Het eerste seizoen van Boxing Stars was ondanks de even simpele als onweerstaanbare formule (BN’ers proberen elkaar in een boksring het licht uit de ogen te slaan) niet echt een kijkcijferkraker. Een nieuwe reeks van dit RTL-programma is dan ook nog niet aangekondigd. Maar dat weerhoudt een aantal realitysterren en influencers er niet van om dit najaar alsnog de ring in te stappen voor het boksevenement Boxing Influencers. Onder hen bevindt zich niemand minder dan Dave Roelvink. En de voormalig Expeditie Robinson-deelnemer heeft er zin in!

Line-up

Dave noemt zijn deelname aan de tweede editie van Boxing Influencers ‘een droom die uitkomt’. Tegenover Shownieuws vertelde de realityster dat hij al maanden gestopt is met drinken en bijna iedere dag traint voor het event. Andere deelnemers aan het evenement zijn Lena uit Ex on the Beach en Temptation Island-kandidaten Sidney en Jaimy. Ook YouTube-ster Laura Ponticorvo staat in de line-up. Zij verloor in Boxing Stars van Jessie Jazz Vuijk en heeft dus wat te bewijzen!  

Boxing Influencers vindt op 26 oktober plaats in Topsport Centrum Almere.

Lees verder