• Marvel
  • Hollywood

Marvel-ster Jeremy Renner geeft update: ‘Tientallen gebroken botten’

2023 begon niet zo best voor Hawkeye-acteur Jeremy Renner. Op Nieuwjaarsdag kwam hij onder zijn eigen sneeuwschuiver terecht, en moest hij meerdere keren geopereerd worden. Op Instagram vertelt de acteur meer over het ongeval én zijn weg naar herstel!

Jeremy Renner

Jeremy kwam op Nieuwjaarsdag onder zijn eigen Snowcat terecht toen hij zijn oprit sneeuwvrij aan het maken was. Het gevaarte begon te rijden zonder de acteur erin, en toen Jeremy erin probeerde te klimmen werd hij door het voertuig verpletterd. De acteur werd met een helikopter naar het ziekenhuis vervoerd, en het was een tijdje hoogst onzeker of de acteur het ongeval zou overleven.

30 gebroken botten

Al vrij snel deelde ‘Hawkeye’ alweer posts op Instagram om zijn nieuwe serie Mayor of Kingstown te promoten, en zojuist deelde hij iets meer over zijn toekomstperspectief. Hoewel het nu best goed met Renner gaat, is hij natuurlijk wél zwaargewond geraakt: Renner brak in totaal meer dan 30 botten en liep inwendige bloedingen op.

Beterschap voor Hawkeye

“Mijn ochtendoefeningen en goede voornemens zijn dit jaar nogal veranderd. Mijn meer dan 30 gebroken botten zullen weer helen en sterker worden: net als de band net mijn familie en vrienden. Veel liefde voor jullie allemaal.”

Veel (Marvel-)collega’s en fans reageerden opgelucht op de boodschap van Jeremy Renner. O.a. Chris Hemsworth, Jason Momoa en Chris Evans wensen ‘m een vlug herstel.