Marvel-regisseur hint via Twitter op vervolg Doctor Strange

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marvel-regisseur hint via Twitter op vervolg Doctor Strange

Marvel-regisseur hint via Twitter op vervolg Doctor Strange

|
|

Laatste update:

Regisseur Scott Derrickson plaatste een tweet die weinig aan de verbeelding overliet. Komt het vervolg op de Marvel-kaskraker Doctor Strange er nu al aan?

Wens

Hoewel Doctor Strange 2 nog niet officieel is aangekondigd door Marvel, lag het voor de hand dat deze superheldenfilm een vervolg zou krijgen. De film bracht wereldwijd niet minder dan 677 miljoen dollar in het laatje en Marvel-baas Kevin Feige liet al eerder doorschemeren dat hij nog grootse plannen heeft voor de ‘Sorcerer Supreme’. Ook regisseur Scott Derrickson gaf in interviews aan dat hij graag terugkeert voor een vervolg. In een tweet die Derrickson deze week plaatste, zou je kunnen opmaken dat zijn wens in vervulling is gegaan!

Knipoogje

In de tweet schrijft Derrickson ‘Me after a signing every movie deal’, met daaronder een plaatje van Doctor Strange in de problemen. Toegegeven, het kan zijn dat het gewoon een knipoogje is naar zijn grootste kaskraker. Maar het is waarschijnlijker dat de marketingcampagne voor dit vervolg officieel is afgetrapt. Mocht het toch een dooie mus zijn, dan hoeven we Doctor Strange nog steeds niet te missen. Benedict Cumberbatch zal de Marvel-magiër ook spelen in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War!

Thor: Ragnarok draait vanaf 26 oktober in de bioscopen!

Lees verder