Marvel onthult releasedata MCU-vervolgen

Black Panther Wakanda Forever van Marvel

Allemaal leuk en aardig dat Black Widow binnenkort op Disney+ verschijnt, maar natuurlijk hadden we deze blockbuster het liefst in de bioscopen gezien. Marvel voelt onze pijn en brengt een fraai eerbetoon aan onze favoriete filmtheaters. Maar de video dient ook nog een ander doel…

Wakanda Forever

Marvel maakt in de video namelijk onder meer bekend hoe het vervolg op Black Panther zal gaan heten. De officiële titel luidt: Black Panther: Wakanda Forever. Lupita Nyong'o, die terugkeert in de rol van Nakia, verzekerde de fans ervan dat de film eerbiedig zal omgaan met het overlijden van Black Panther-acteur Chadwick Boseman. Black Panther: Wakanda Forever draait vanaf juli 2022 in de bioscopen.

Wakanda Forever

En over langverwachte Marvel-sequels gesproken: ook wordt onder onthuld dat Guardians of the Galaxy vol. 3 op 5 mei 2023 in de bioscopen verschijnt. Voor het zover is, kunnen we uitkijken naar Ant-Man and the Mask: Quantumania. Dit vervolg gaat op 17 mei in première. Dit zijn natuurlijk de Amerikaanse releasedata, maar de ervaring leert dat deze redelijk overeenkomen met de Nederlandse bioscooppremières.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

The Marvels

Captain Marvel 2 staat voortaan op de rol als The Marvels. Ook deze superheldenfilm heeft een releasedatum. In de preview is te zien dat The Marvels op 11 november 2022 in de bioscopen draait. Andere Marvel-films die in de line-up staan, zijn onder (veel) meer Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en Doctor Strange in the Multiverse of Madness.