Thor: Love and Thunder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Thor: Love and Thunder
Marvel

Marvel grijpt in bij Disney+ versie Thor: Love and Thunder, maar… maakt het erger?

|
|

Laatste update:

De special effects in de nieuwste Marvel-film Thor: Love and Thunder oogden niet altijd je van het. Zo ging vooral één volgens velen verschrikkelijk effect, het lachwekkende, zwevende hoofd van Heimdalls zoon Axl, het internet over. Marvel besloot in te grijpen en veranderde de scéne, maar of dat een goed idee was?

Gisteren was het Disney+ Day en dropte de streamingdienst een aantal grote titels, waaronder de nieuwe live-action Pinocchio (check hier onze recensie). De vierde film rond Marvels dondergod Thor, Love and Thunder, kwam óók online. En met die toevoeging kwam ook een... bijzondere aanpassing. 

Marvel past VFX aan

Hoewel Love and Thunder zijn liefhebbers kent, was het een Marvel-film die nogal verdeelde reacties en reviews opriep. Zo waren er toch vrij veel kijkers die vonden de Thor-film véél te veel leunde op flauwe onderbroekenlol. Wat dan bepaald niet meehielp, waren die huiveringwekkende VFX (visuele effecten)-shots. Zoals Axl die zijn krachten gebruikt om op afstand met Thor te communiceren. Waar we in de bioscoopversie al een vrij opmerkelijke, vage 'floating head' zagen, is de Disney+ versie nog een stukje enger en gekker. Nu lijkt het gewoon op een haarscherp onthoofd kind...

Zie en oordeel vooral zelf:

Disney+ Day

Naast Thor: Love and Thunder en Pinocchio, kwamen gisteren op Disney+ Day meer grote titels online. Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return, bijvoorbeeld. Een docuserie over de totstandkoming van de Star Wars-serie. Check alle nieuwe releases in de speciale trailer hieronder:

Lees verder