Chateau Meiland, Martien

Veronica Superguide logo
Chateau Meiland, Martien

Gemist: Martien Meiland ontsnapt aan de dood in Chateau Meiland!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het was weer een bewogen week in Chateau Meiland. De familie is nog maar net bekomen van hun brandavontuur van vorige week, als Martien bijna een schroevendraaier in een stroomuitlaat steekt! Oeps! Ook gaat Maxime zoals altijd opzoek naar verborgen schatten in het kasteel. Deze week doet ze wel een heel bijzondere vondst... 

'Dan had ik dood geweest Maxime... Erg he!'

Wat een stress! Martien wil in het kasteel een lampje vervangen, dus doet hij de elektriciteit uit en begint hevig met een schroevendraaier te wroeten. Tot ieders schrik komt Erica op een gegeven moment melden dat de elektriciteit gewoon aanstaat! "Het is toch verschrikkelijk, iemand heeft hem omhoog gedaan!" zegt Martien ontstemt bij het stroomkastje. Dat ging nog maar net goed! "Nou Mart je hebt een beschermengel op je schouder", vindt Erika. De familie Meiland had bijna letterlijk een spannende week. 

Bijzondere vondst

Maxime Meiland is ondertussen al een tijdje opzoek naar een schat in het kasteel. Erica wijst haar op een mysterieuze kruipruimte in de kast. Dat is natuurlijk de perfecte plek voor goudstukken en oude schilderijen. Dus ze trekken hun handschoenen en laarzen aan en gaan op ontdekkingsreis in het gat. "Bot!" klinkt er plotseling uit het holletje. "We hebben een bot gevonden!" De Meilandjes geloven hun ogen niet. Als er nu maar een manier zou zijn om erachter te komen wat voor bot het is. "Van een kind of zo, of van een dier," denkt Erica.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Terugkijken én vooruitkijken kan op KIJK.nl.

Lees verder