Chateau Meiland, Brand

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chateau Meiland, Brand

Gemist: Brand en paniek in Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

Het zat er al aan te komen: Chateau Meiland vloog in de fik. Iedereen raakt in paniek en we zien een paar minuten alleen maar rondrennende en gillende Meilandjes. Dat is toch geweldige televisie?

Rook, rook en nog meer rook

Martiens vingers "vallen er bijna af" van de kou, dus de kachel moet aan en dat gaat niet helemaal goed... Al snel zit het kasteel vol rook. Ook vanuit de tuin zie je een grote donkere wolk boven het kasteel opstijgen. Dat is natuurlijk direct paniek. De familie rent met z'n allen als een gek heen en weer om de situatie onder controle te krijgen. Gelukkig hebben we Erica nog. Zij is de enige die goed frans spreekt en het alarm nummer kent. Wat zouden ze toch zonder haar moeten. 

Donderdag: de virtuele Superguide pubquiz!

Brandweer

Met loeiende sirenes komt de brandweer aangescheurd om de brand te blussen. De grote boosdoener is blijkbaar de rooksteen. Die was niet helemaal in orde. En natuurlijk moet Erica dat weer oplossen. 

Het vuurtje is gelukkig helemaal onder controle, maar Martien niet. Hij komt erachter dat zijn wimpers door de hitte een beetje zijn afgebrand! "Oh wat ergggg," gilt hij. Kijkers vinden het weer hilarisch. Er is meer stress om de wimpers van Martien dan om het huis dat net nog in fik stond. 

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Terugkijken én vooruitkijken kan op KIJK.nl.

Lees verder